PASSION

Drevet af passion, og med kærlighed til god chokolade, har I.M. Frellsen gennem generationer fremstillet chokolade, hvor den håndværksmæssige udførsel og råvarer af høj kvalitet er betingelsen for den unikke smagsoplevelse.

DET GODE HÅNDVÆRK

For os er fremstilling af chokolade et håndværk med sjæl. Vi fremstiller vores chokolade med håndkraft, ud fra stolte traditioner og af erfarent personale, så vi kan kræse for detaljerne og give vores kunder den bedste oplevelse og sikre produkter af høj kvalitet.

DE BEDSTE RÅVARER

Hos Frellsen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer. Alt fra chokolade, nougat, marcipan, karamel udvælges nøje fra specifikke leverandører, så de indfrier vores strenge krav til kvalitet og smag.

 

PAKKES MED OMHU

Vores produkter pakkes nænsomt af vores erfarne personale og sendes med egne chauffører ud til vores Frellsen butikker og special handler landet over så produkterne leveres friske, sikkert og til tiden

SE PRODUKTIONEN

Vi er stolte af det vi laver hos Frellsen, og derfor er vores produktion også åben for gæster. Alle er velkommen til at komme forbi og se fremstillingen af chokoladen fra produktionsgangen over vores fabriksbutik.

Hvis du ved et besøg på produktionsgangen bliver nysgerrig på, hvordan det vil være selv at have konditorposen i hånden, så se nærmere på et flødebollekursus hos Frellsen chokolade.